Telefon: 51 57 66 27 - post@forusklinikken.no

Anne Marie Gausel

Kiropraktor

 

 

Jeg ble utdannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i Odense (DK) i 2006. Etter ett år i turnustjeneste i Stavanger drev jeg egen klinikk på Gausel i 5 år. De senere årene har jeg jobbet ved en tverrfaglig klinikk på Hinna.

I tillegg til jobben som kiropraktor, har jeg siden 2013 vært doktorgradsstipendiat ved Stavanger universitetssjukehus. Jeg forsker her på bekkensmerter i svangerskapet og etter fødsel.

Som kiropraktor undersøker og behandler jeg de fleste tilstander i muskel- og skjelettsystemet. Spesielt er jeg interessert i bekkensmerter, ryggsmerter og nakkesmerter. Jeg har også erfaring og kompetanse i behandling av hodepine og svimmelhet. Jeg vektlegger god kommunikasjon og en grundig undersøkelse og er opptatt av å bruke oppdatert forskning i valg av behandling og rehabiliteringsøvelser.

Jeg har bakgrunn som aktiv friidrettsutøver og har tatt idrett grunnfag ved Norges Idrettshøyskole. I årene 2010-2012 var jeg engasjert som basistrener ved «Talenter mot toppen» (TMT) på St. Svithun videregående skole. I tillegg har jeg Trener II-kurs i friidrett og er utdannet kursholder for Norges Friidrettsforbund. Jeg har erfaring som ungdomstrener i friidrett og de seneste 3 årene har jeg vært trener ved Idrettskolen på Frøyland for barn 3-5 år.

Hjemme har jeg samboer og 3 jenter. Jeg er en glad mosjonist og når tiden strekker til, liker jeg å jogge og trene styrke. Jeg deltar regelmessig på orienteringsløp og innimellom også på diverse mosjonsløp.

 

For å booke time med Anne Marie Gausel klikk

HER

BOOK TIME NÅ

Copyright © 2015 Forusklinikken. Programming & Design by Brushbender.