Telefon: 51 57 66 27 - post@forusklinikken.no

Chris Godden

Manuellterapeut

 

Chris studerte fysioterapi i Hertfordshire (UK), 2005 med førsteklasses æresbevisninger. Hans første jobb var på det lokale NHS universitetssykehuset, hvor han i 3 år roterte mellom ulike spesialiteter.

I 2008 begynte Chris å jobbe for en lokal privat klinikk, samt for Colchester atletisk klubb, Colchester rugbyklubb og Ipswich Town Football Club akademi.

I 2010 startet han i det britiske militæret hvor han spesialiserte seg på rehabilitering av soldater på tvers av ulike baser i Storbritannia. Året etter dro han videre til Tyskland hvor han etter hvert ble forfremmet til klinisk spesialist. Han arbeidet her i team med kirurger og idrettsspesialister hvor de sammen foretok vurderinger av soldater med komplekse muskel- og skjelett skader.

I 2017 reiste han til Perth, Australia hvor han fullførte en mastergrad i klinisk fysioterapi.

Gjennom årene har han opparbeidet seg en stor og variert erfaring med rehabilitering av komplekse muskel-og-skjelett problemer. Chris sin tilnærming plasserer pasientens mål i sentrum. Han er oppdatert på dagens forskning og tilbyr helhetlig og individuelt tilpasset oppfølging til den enkelte!

På fritiden liker han å være aktiv, fiske, samt teste ut nye spennende matretter.

Som manuellterapeut kan han sykemelde, henvise til spesialisthelsetjenesten og til radiologisk undersøkelse som rtg, MR og CT hvis det er nødvendig.

 

For å booke time med Chris Godden klikk

HER

Ved online-booking kan dessverre ikke refusjonsordning gjennom Helfo benyttes.

BOOK TIME NÅ

Copyright © 2015 Forusklinikken. Programming & Design by Brushbender.