Telefon: 51 57 66 27 - post@forusklinikken.no

Jannicke Aasen

Manuellterapeut

 

 

Jeg var ferdig utdannet fysioterapeut i 2008 ved Høyskolen i Bergen, og tok master i muskel-og skjelettfysioterapi ved Curtin University i Perth 2011. I 2012 ble jeg godkjent manuellterapeut.
Jeg har bred erfaring som fysioterapeut og manuellterapeut fra privat praksis, bedriftshelsetjeneste og offentlig helsevesen. I flere år har jeg jobbet som bedrifts-fysioterapeut, og er godkjent for å ta arbeidsplassvurderinger på oppdrag fra NAV. Jeg har også videreutdanning i barnemanuellterapi, og jobber med undersøkelse og behandling av barn/spedbarn.

Som manuellterapeut utreder og behandler jeg ulike muskel- og skjelettplager. Du trenger ingen henvisning fra fastlegen for å få time hos meg. Jeg kan henvise videre til billed-diagnostikk (f.eks. MR, røntgen), spesialisthelsetjenesten og sykemelde ved behov.
Jeg har drevet med ulike idretter som surfing, snowboard og crossfit. Interessen for bevegelse og fysisk aktivitet er noe jeg tar med meg inn i jobben min, og jeg har stor tiltro til en aktiv tilnærming i behandling.

 

For å bestille time hos Jannice Aasen klikk

HER

BOOK TIME NÅ

Copyright © 2015 Forusklinikken. Programming & Design by Brushbender.