Telefon: 51 57 66 27 - post@forusklinikken.no

Tor Åge Baardsen

Manuellterapeut, fysioterapeut, kognitiv terapeut.

Medeier av Forusklinikken

 

 

Jeg er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo i 2001. Etter to års praksis dro jeg til Brisbane, Australia for å studere Master i manuellterapi ved University of Queensland. Full av faglig påfyll og opplevelser kom jeg tilbake til Norge og fortsatt å jobbe som manuellterapeut på Norsk Idrettsmedisinske Institutt (NIMI) i Oslo der jeg jobbet fram til 2009. Deretter ble jeg medeier i Forusklinikken og flyttet hjem til Stavanger i 2009.

Det var som ung aktiv idrettsutøver med ulike skader jeg først fikk øynene opp for fysioterapi, og som gjorde at jeg etter hvert la sykkelhanskene på hylla for å studere for å bli fysioterapeut. Idrettsfysioterapi har derfor vært noe jeg har jobbet mye med både klinisk,  og med engasjement for ulike idrettslag og landslag. De siste fire sesongene har jeg hatt det medisinske ansvaret for Sola Håndball Elite og har tidligere jobbet for Norges fotballforbund, Norges Håndballforbund, Norges Cykleforbund, Norges Volleyballforbund, Lillestrøm Sportsklubb (LSK) og Stavanger Oilers. Det å jobbe med idrettsutøvere er spennende og krevende, da det for en utøver er viktig å komme hurtig tilbake til idretten. Disse utfordringene gir verdifull erfaring som jeg tar med i behandlingen av andre typer skader og plager.

Faglig har jeg mange ulike interesseområder, og jeg liker å ha en variert arbeidsdag. Det gjør at jeg hver dag gleder meg til å gå på jobb og møte nye og “gamle” pasienter, samt mine dyktige kollegaer. Selv om jeg  jobber med mange ulike problemstillinger, ser jeg flest plager innen kne, rygg- og nakkeplager.

BOOK TIME NÅ

Copyright © 2015 Forusklinikken. Programming & Design by Brushbender.