Telefon: 51 57 66 27 - post@forusklinikken.no

Hilde Warhaug

Fysioterapeut, personlig trener, daglig leder

Medeier av Forusklinikken

 

Jeg var ferdig utdannet fysioterapeut i 2002 ved Høyskolen i Trondheim, og har bred og variert erfaring som fysioterapeut. I flere år arbeidet jeg på SUS, hovedsaklig ortopedisk avdeling, både med inneliggende pasienter og oppfølging av mer sammensatt problematikk hos polikliniske pasienter.

De siste 12 årene har jeg arbeidet på ulike klinikker i området. Jeg har stort fokus på aktiv behandling og har flere ulike gruppetreninger i uken. Jeg er AktivA-terapeut og tilbyr artrose-skole.

Jeg har jobbet tett opp mot idrett, og har i flere år vært en del av det medisinske teamet til Sola Håndball Elite. Tidligere var jeg også fysioterapeut for yngre landslag i fotball et par sesonger.

Jeg har fordypet meg innen bekkenbunns problematikk, og behandler både menn og kvinner. Dette inkluderer diagnoser som inkontinens, urge og ulike smertetilstander. Jeg har avtale med SUS slik at jeg kan tilby apparat med biofeedback og elektrostimulering til de som er aktuelle for det.

Jeg er nå med på en forskningsstudie, START (STAvanger ARTrose studie), hvor hensikten er å skape god kvalitet på den behandlingen artrose-pasienter mottar, samt bedre samarbeidet mellom fysioterapeutene, fastlegene og ortopedene på SUS.

Jeg er daglig leder ved Forusklinikken, og kan kontaktes ved eksempelvis informasjon vedrørende bedriftsavtaler.

For å bestille time hos Hilde Warhaug klikk

HER

Ved online-booking kan dessverre ikke refusjonsordning gjennom Helfo benyttes.

 

 

BOOK TIME NÅ

Copyright © 2015 Forusklinikken. Programming & Design by Brushbender.