Telefon: 51 57 66 27 - post@forusklinikken.no

Ranie Bråtveit

Kiroprator

 

 

Jeg fullførte utdannelsen ved Angle European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, England i 2003.
De neste par årene jobbet jeg på to klinikker i London. Etter tilsammen syv år i UK, var tiden inne for å snu nesen mot hjemlandet der jeg hadde turnustjeneste i Skien, Telemark. Jeg jobbet her med fantastiske veiledere og fikk masse spennende utfordringer. I tillegg til å behandle hyggelige telemarkinger, fikk jeg også gleden jobbe med både jentene i Gjerpen håndball og Odd Grenland herrer. Det som skulle være ett år turnus ble fort nesten fire spennende år. Vestlands-kallet ble etter hvert for stort og med familie og venner i Stavanger, ble det naturlig at jeg havnet her.
Jeg har jobbet i regionen siden 2009, og har blant annet vært involvert med lokale, nasjonale og internasjonale idrettsutøvere.

Startet ved Forusklinikken i 2017, og ser frem til nye utfordringer her.

Jeg behandler de fleste muskel- og skjelett plager, og jeg trives med å behandle pasienter i alle aldre. Som andre kiropraktorer har jeg nok en spesiell interesse for nakke, rygg og bekken-problematikk. Jeg liker å jobbe helhetlig og komme frem til årsaken til at plagene oppstår i utgangspunktet, samt å gi pasientene verktøy til selv å kunne vedlikeholde funksjon i bevegelsesapparatet. 

Kiropraktorer er primærkontakter som innebærer sykemeldings-rett og jeg kan henvise til spesialist, samt billed-diagnostikk (rtg, MR,CT) ved behov.

For å bestille time hos Ranie klikk

HER

BOOK TIME NÅ

Copyright © 2015 Forusklinikken. Programming & Design by Brushbender.